Webbhotell » Bästa Webbhotellen

De bästa Webbhotellen i Sverige

Sverige har trots sin storlek väldigt många webbhotell som är etablerade i Sverige och som riktar sina tjänster till svenska kunder. Att utnämna det bästa webbhotellet av dessa är ingen lätt uppgift, utan snarare nära inpå en omöjlig uppgift.

Det mest intressanta är vilket webbhotell som är bäst utifrån kundens behov. Och det skiljer sig mycket beroende på om det är en privatperson eller företag. Men även företag i mellan har olika behov av lösningar och därför skiljer sig ofta det bästa webbhotellet efter vilka behov som finns.

För vissa är kanske en 100 procent tillgänglighet det absolut viktigaste, medan priset kanske är det viktigaste för en privat blogg som drivs av en student. Det vi kan hjälpa dig med är att lista de webbhotellen som har en stor kundkrets med nöjda kunder och är i våra ögon de bästa webbhotellen i Sverige.

De flesta stora webbhotellen har inte bara nöjda kunder utan det finns alltid de som varit missnöjda med tjänsten. Detta är givetvis något du kan väga in i din bedömning men du kan samtidigt veta att alla webbhotell i som vi listar på denna sida är valda med omsorg och har en stor skara nöjda kunder.

Ett vindskynd kan räcka för att klara natten och lite mer där till, men för en kall vinter och storm behöver du kanske något bättre - Samma koncept gäller för webbhotell.

Sveriges bästa webbhotell

Webbhotellen i listan är alla populära och bra val bland så väl privatpersoner som företag. Välj med omsorg ett företag som erbjuder en tjänst som passar era behov.
Miss Hosting är ett lysande webbhotell med många funktioner till bra pris. Det passar både privatpersoner och företag och just nu är det kampanj på hela första året. Rekommenderas!
Utrymme: 100GB Trafik: Obeg. Domäner: 1
10kr/mån*
Webbdo är ett populärt alternativ och erbjuder webbhotell med cPanel till ett billigt pris med servrar i USA.
Utrymme: 1500MB Trafik: 40GB Domäner: 10
11kr/mån*
Wopsa är ett bra webbhotell för så väl privatpersoner och företag. De kör kontrollpanelen cPanel.
Utrymme: 2GB Trafik: 10GB Domäner: 5
50kr/mån
FS Data är inte det billigaste webbhotellet men erbjuder ett mycket bra webbhotell till företag. Dessutom har du möjlighet att flytta till VPS och Dedikerad Server om det skulle behövas.
Utrymme: 20GB Trafik: 300GB Domäner: Obeg.
186kr/mån
Loopia har länge varit ett webbhotell i framkant och erbjuder webbhotell med hög stabilitet. Med krav på säker driftmiljö och upptid kan Loopia eventuellt vara det bästa valet. Bra val!
Utrymme: 5GB Trafik: 50GB Domäner: Obeg.
84kr/mån
Oderland Webbhotell är ett av de mest populära webbhotellen i Sverige. Detta är utan tvekan för deras säkra driftmiljö, trevliga support och bra webbhotellpaket med cPanel.
Utrymme: 10GB Trafik: 250GB Domäner: Obeg.
69kr/mån
Binero blev vinnare som bästa webbhotell 2009 och 2010 av tidningen Internet World. Sedan dess har de bara blivit bättre.
Utrymme: 100GB Trafik: 2 000GB Domäner: Obeg.
69kr/mån
One.com är det bästa webbhotellet för den som har extremt liten budget. Privatpersoner kan finna webbhotellet som ett riktigt bra val. Billigaste valet!
Utrymme: 5GB Trafik: Fri Trafik Domäner: 1
15kr/mån
* Priset gäller för första året.
Webbhotell
Alla Webbhotell Billiga Webbhotell Bästa Webbhotellen
Plattform / OS
Windows Server Unix / Linux
Script- och Språkstöd
ASP.NET PHP CGI JSP Ruby on Rails
Databaser
Microsoft SQL Server PostgreSQL
Kontrollpaneler
cPanel (WHM) Plesk
Tredjepartsstöd
ImageMagick
Produktstöd
Wordpress Joomla Drupal Magento