Webbhotell » Billiga Webbhotell

Billiga Webbhotell – De mest prisvärda alternativen

Webbhotell kan för många vara en dyr historia. Speciellt om du endast har en personlig blogg, hobbyhemsidor eller om du använder webbhotellet i utvecklingssyfte för att lära dig. Men det finns även företag som önskar något av de billigare alternativen. Det är inte självklart att betala mycket för ett webbhotell om ens hemsida endast innehåller lite information, kontaktuppgifter och öppetider t.ex.

Att rekommendera billiga webbhotell är inte lätt det heller då man måste känna till varje kunds situation. Vissa webbhotell har ett ökänt ryckte och det kan resultera i en hel del problem för dig som kund. Även om inte du kräver att din webbsida är tillgänglig dygnet runt så kan vissa webbhotell resultera i att du måste lägga ner massor av extra tid för att din hemsida ens ska fungera. För ett företag är detta givetvis inte okej då man förhoppningsvis har annat att lägga tiden på.

Men det finns en handfull webbhotell som är riktigt bra oavsett om du är en privatperson eller företag. Dessa hotellen är utan tvekan de mest prisvärda att rekommendera den större skaran som letar webbhotell. Välj det som du tror passar dig bäst.

Webbhotell med bra pris du inte får missa

Det finns flera webbhotell i Sverige som kan anses som billiga. Nedanför finner ni de webbhotell som är billiga och som vi anser värda att rekommendera.
Miss Hosting är ett klockrent val och har utan tvekan en låg månadskostnad. Just nu erbjuder de även ett kampanjpris för hela första året som du inte bör missa.
Utrymme: 100GB Trafik: Obeg. Domäner: 1
10kr/mån*
One.com har webbhotell från 15kr/mån och är det billigaste webbhotellet du kan hitta. De har en låg uppläggningsavgift på 115kr som tillkommer och årsavgift för domännamn. Billigaste valet!
Utrymme: 5GB Trafik: Fri Trafik Domäner: 1
15kr/mån
Webbdo är ett billigt webbhotell med kontrollpanelel cPanel på sina servrar. Priset kan hållas nere då servrarna står i Florida, USA.
Utrymme: 1500MB Trafik: 40GB Domäner: 10
11kr/mån*
Wopsa är ett billigt webbhotell som är perfekt för privata hemsidor och mindre till medelstora företagshemsidor.
Utrymme: 2GB Trafik: 10GB Domäner: 5
50kr/mån
Meebox är ett väldigt billigt webbhotell som dessutom ger dig bra möjligheter med bl.a. kontrollpanelen cPanel och bra webbhotellpaket. Mycket prisvärt!
Utrymme: 10GB Trafik: 25GB Domäner: 2
12kr/mån*
* Priset gäller för första året.
Webbhotell
Alla Webbhotell Billiga Webbhotell Bästa Webbhotellen
Plattform / OS
Windows Server Unix / Linux
Script- och Språkstöd
ASP.NET PHP CGI JSP Ruby on Rails
Databaser
Microsoft SQL Server PostgreSQL
Kontrollpaneler
cPanel (WHM) Plesk
Tredjepartsstöd
ImageMagick
Produktstöd
Wordpress Joomla Drupal Magento