Webbhotell » Binero

Binero Webbhotell

Binero Logo Binero är ett stort svenskt webbhotell som etablerades 2002 men då under företagsnamnet Aleborg Solutions AB. Det blev snabbt ett välkänt webbhotell med hög stabilitet och personlig och trevlig support.

När företaget bytte namn till Binero påbörjades också en stor satsning av nytillväxt i bolaget och med hjälp av bra marknadsföring och bra produkter har de sedan vunnit tester som bästa webbhotell i tidningen Internetworld och vuxit sig till ett av Sveriges största och mest framgångsrika webbhotell.

Deras domänhanterare slog också tidigt igenom och blev snabbt populär för att administrera domäner tillhörande den svenska toppdomänen men även andra generiska toppdomäner.

Binero är ett webbhotell som är lätt att använda sig av och du kan enkelt installera flera applikationer med några enkla klick från deras kontrollpanel. Utöver det så erbjuder även webbhotellet Pengarna-tillbaka-garanti vilket innebär att om du vill avsluta ditt webbhotell tidigare så återbetalas den återstående tiden. Dessutom har de 45 dagars öppet köp.

I skrivande stund erbjuder Binero två olika paket. Ett som är framtaget för privatpersoner och ett för företag. Skillnaderna är inte gigantiska bortsett från mängden utrymme och trafik som är väl tilltaget i båda paketen.

Binero erbjuder inga tjänster som VPS, Colocation eller uthyrning av dedikerad server.

Så sammanfattar vi Binero

Binero har haft en del motgångar och det har lämnat en hel del fossiler på forum efter sig. Du ska dock inte avskräckas från detta. Binero är ett bra webbhotell med väldigt många kunder och överlag har de haft en mycket bra upptid och responstid på hemsidor.

Det enda vi verkligen skulle vilja anmärka på är deras Domänhanterare som är väldigt långsam och som varit det under en väldigt lång tid. Men som webbhotell är de mycket kompetenta och rekommenderas av oss.

De har också under 2009 och 2010 utsetts som bästa webbhotell av tidningen Internet World. Ett pris de absolut var värda. De håller även samma höga klass idag.

Recension & test av webbhotellet

Vi har ännu inte skrivit någon recension av Binero. Vi har använt dem som webbhotell under lång tid men ännu inte skrivit något djupgående om det.

Fakta om Binero
Grundades: 2005
Säte: Kista
Org.nr: 556689-0397
Datacenter: Stockholm
Hemsida: Gå till hemsidan
Driftstatus: Gå till driftstatus
Vad erbjuder Binero?

  • Domänhanterare
  • Webbhotell - Lastbalanserat

Webbhotell med PHP Bineros webbhotellpaket stödjer PHP. Hitta fler webbhotell med stöd för PHP i vår lista. Läs mer
Webbhotell med ASP Se fler webbhotell än Binero där du kan utveckla hemsidor i ASP.NET. Läs mer
Stöd för Ruby on Rails Binero saknar tyvärr stöd för Ruby on Rails. Se vilka webbhotell som stödjer ramverket i vår lista. Läs mer