Webbhotell » Loopia

Loopia Webbhotell - Ett stabilt och tryggt alternativ

Loopia Logo Loopia är ett av Sveriges bästa webbhotell och har funnits med länge. Enda sedan 1999 har Loopia bedrivit sin verksamhet och idag har de många kända företag och webbplatser som kunder.

Loopia är i främsta hand ett webbhotell och erbjuder några olika paket beroende på vad du är i behov av. De har ett paket riktat åt privatpersoner och två paket riktade åt företag. Du kan dock välja det som passar dig bäst och det är inget som hindrar dig från att välja företagspaketet som privatperson tillexempel.

Loopia är även ett populärt val för de som vill registrera domännamn. Deras tjänst LoopiaDNS är en välutvecklad domänhanterare där du kan administrera dina domäner på ett enkelt sett. Kontot är gratis och du betalar bara årsavgifterna för domännamnen.

Loopia är inte det billigaste webbhotellet men de erbjuder bra support, bra tillgänglighet och stabila tjänster. Ett bra och prisvärt val för de allra flesta.

Så sammanfattar vi Loopia

Loopia är inte det billigaste webbhotellet men håller också en högre standard än vad många andra webbhotell gör. Under de år vi använt Loopia har vi varit mycket nöjda och de problem som uppstått har lösts snabbt med hjälp av trevlig support.

Vi rekommenderar Loopia till framför allt företagare som ser sin hemsida som en viktig del i sin verksamhet. Vi hade gärna sett paket med större volym för utrymme och trafik, men och andra sidan krävs det en större webbplats med tio-tusentals besökare i månaden för att komma i närheten av deras gränser.

Recension & test av webbhotellet

En djupare genomgång och recension av webbhotellet kommer i framtiden.

Fakta om Loopia
Grundades: 2002
Säte: Västerås
Org.nr: 556633-9304
Hemsida: Gå till hemsidan
Vad erbjuder Loopia?

  • Domänhanterare
  • Webbhotell - Lastbalanserat

Billigare webbhotell? Loopia är inte dyrt men det finns billigare alternativ om priset är en viktig fatkor. Läs mer
Webbhotell med Java Loopia har inte stöd för JavaServer Pages. Vi har en lista på webbhotell med stöd för JSP. Läs mer
Webbhotell för Wordpress Se fler webbhotell än Loopia som är bra val om du önskar använda Wordpress. Läs mer