Loopia – Ett stabilt och tryggt alternativ

LoopiaLoopia är ett av Sveriges bästa webbhotell och har funnits med länge. Enda sedan 1999 har Loopia bedrivit sin verksamhet och idag har de många kända företag och webbplatser som kunder.

Loopia är i främsta hand ett webbhotell och erbjuder några olika paket beroende på vad du är i behov av. De har ett paket riktat åt privatpersoner och två paket riktade åt företag. Du kan dock välja det som passar dig bäst och det är inget som hindrar dig från att välja företagspaketet som privatperson tillexempel.

Besök Loopia

 

PaketMer infoVår sammanfattningRecension

Loopia Webbhotell erbjuder följande paket.

Namn Privat Företag Företag Plus
Diskutrymme 75 GB 150 GB 200 GB
Trafik/mån 750 GB 1 500 GB 2 000 GB
Antal Domäner Obegränsat Obegränsat Obegränsat
MySQL-databaser 25 st 50 st 100 st
E-postadresser Obegränsat Obegränsat Obegränsat
SSL Ja Ja Ja
PHP Ja, PHP 7 Ja, PHP 7 Ja, PHP 7
ASP.NET Ja, fast inte MS SQL Ja & MS SQL Ja & MS SQL
JSP Nej Nej Nej
Ruby on Rails Nej Nej Nej
PHP Minne 128 MB 256 MB 512 MB
Cron jobs Ja Ja Ja
Pris/år 89 kr/mån (1 068 kr) 167 kr/mån (2 004 kr) 250 kr/mån (3 000 kr)

Loopia är även ett populärt val för de som vill registrera domännamn. Deras tjänst LoopiaDNS är en välutvecklad domänhanterare där du kan administrera dina domäner på ett enkelt sett. Kontot är gratis och du betalar bara årsavgifterna för domännamnen.

Loopia är inte det billigaste webbhotellet men de erbjuder bra support, bra tillgänglighet och stabila tjänster. Ett bra och prisvärt val för de allra flesta.

Loopia är inte det billigaste webbhotellet men håller också en högre standard än vad många andra webbhotell gör. Under de år vi använt Loopia har vi varit mycket nöjda och de problem som uppstått har lösts snabbt med hjälp av trevlig support.

Vi rekommenderar Loopia till framför allt företagare som ser sin hemsida som en viktig del i sin verksamhet. Vi hade gärna sett paket med större volym för utrymme och trafik, men och andra sidan krävs det en större webbplats med tio-tusentals besökare i månaden för att komma i närheten av deras gränser.

En djupare genomgång och recension av webbhotellet kommer i framtiden.