Webbhotell » One.com

One.com - Ett billigt webbhotell

One.com Logo One.com är ett känt webbhotell på den svenska marknaden och erbjuder webbhotellslösningar från 15kr/mån. Priset är också det som gjort webbhotellet mest känt och fungerar bra med tanke på vad du betalar.

Webbhotellet erbjuder ”Fri Trafik” och månadskostanden styrs av hur mycket utrymme du behöver för din hemsida. Vanligtvis är trafiken inget problem men om du erbjuder mycket filer för nerladdning eller om din webbplats använder mycket av andra serverresurser så som CPU och minne så kan ditt konto bli avstängt pågrund av det.

Konceptet med Fri Trafik är att inte begränsa en användare vid en faktisk gräns. Detta gör det möjligt att få ett väldigt stort utrymme att kunna växa som kund så länge du inte får onormalt hög belastning. Driver du en vanlig hemsida eller personlig blogg så ska du absolut inte bekymra dig över detta.

One.com är ett väldigt bra webbhotell att börja med och det är ypperligt för privatpersoner som inte väl lägga en större slant på sin hemsida. De gör det dessutom väldigt enkelt för oerfarna användare att installera en blogg eller lägga upp en hemsida med deras hemsideprogram.

Så sammanfattar vi One.com

One.com är utan tvekan ett av de billigaste webbhotellen du kan hitta. Det gör också att webbhotellet är ett utmärkt val för den som har väldigt liten budget. Vi rekommenderar därför webbhotellet främst till privatpersoner som vill ha en blogg, enkel hemsida eller ett webbhotell medan de lär sig utveckla egna hemsidor.

Fördelen med One.com är att det är billigt, du betalar för diskutrymmet du behöver och trafiken är inget du behöver tänka på så länge du inte har väldigt stora filer tillgängliga för dina besökare.

Nackdelen med webbhotellet är att du inte kan använda en befintlig domän till webbhotellet och tvingas köpa en ny när du beställer webbhotellspaket. För någon som inte har en domän sedan tidigare är inte detta ett problem, men för andra kan det absolut vara ett hinder.

Recension & test av webbhotellet

Vi har aldrig själva använt oss av webbhotellet. En recension och test av webbhotellet kommer därför dröja.

Fakta om One.com
Grundades: 2002
Säte: Danmark
Hemsida: Gå till hemsidan
Vad erbjuder One.com?

  • Webbhotell
  • Cloud Drive

ASP.NET Webbhotell One.com har bara stöd för PHP och inte ASP. Se webbhotell i vår lista som stödjer ASP.NET. Läs mer
Fler billiga webbhotell? One.com är kanske det billigaste webbhotellet. Se fler billiga & prisvärda webbhotell i vår lista. Läs mer
Webbhotell för Joomla Vill du köra Joomla? Det finns fler webbhotell än One.com som kan köra Joomla. Läs mer