Webbhotell » Webbdo

Webbdo Webbhotell

Webbdo Logo

Webbdo är en webbyrå som startades 2009 med inriktning på bl.a. webbhotell. De har fått ett bra tycke i branschen och är ett webbhotell som rekommenderas av många. Webbdo har 15 dagars öppet köp vilket gör att du kan få pengarna tillbaka för webbhotellet om du inte skulle vara nöjd.

Webbdo har inget eget datacenter utan deras servrar står i ett datacenter i Florida, USA. Servrarna håller en hög kvalitet och Webbdos webbhotell är känt för att leverera en hög prestanda. De fysiska lagarna kan dock inte ens Webbdo överträda, vilket gör att det blir lite längre laddtider jämfört med webbhotell som har servrar i Sverige.

Webbdo använder sig a kontrollpanel cPanel på sina servrar. Detta är den vanligaste kontrollpanelen, kraftfullaste och i mångas tycke även den bästa.

Webbhotellet är ganska billigt och de har ingen bindningstid vilket gör det lätt för dig att byta leverantör om du skulle önska det. Deras servrar är också bra konfigurerade och du har t.ex. 256MB memory_limit i PHP.

Så sammanfattar vi Webbdo

Webbdo är ett bra webbhotell men det kan vara en nackdel att webbservrarna står i USA. Om din webbplats endast har svenska besökare är det förmodligen bättre att välja ett webbhotell med servrar i Sverige, eller i alla fall Europa. Om du har en internationell hemsida spelar inte serverns geografiska plats så stor roll dock.

Det ska dock poängteras att servrarna är väldigt snabba och även det spelar roll. Det finns säkerligen webbhotell med servrar i Sverige där hemsidan laddas långsammare än hos Webbdo.

Webbdo är också ett av de billigaste webbhotellen med cPanel som riktar sig mot den svenska marknaden. Något som borde ha betydelse för dig som vill ha det till en billig peng.

Recension & test av webbhotellet

Vi har inte testat Webbdo själva ännu och har därför inte kunnat skriva en recension.

Fakta om Webbdo
Grundades: 2009
Säte: Alämhult
Org.nr: Enskild firma
Datacenter: Florida, USA
Hemsida: Gå till hemsidan
Vad erbjuder Webbdo?

  • Webbhotell - i USA

cPanel Webbhotell Webbdo använder cPanel på sina servrar. Se fler som gör det. Läs mer
Webbhotell med ASP Webbdo kör endast Linux och där av ej ASP. Se vilka webbhotell som gör. Läs mer
Linux Webbhotell Webbdo kör Linux på sina servrar, se fler webbhotell som gör det. Läs mer