Webbhotell för WordPress

wordpress logoDet finns många svenska bloggtjänster som är gratis att använda sig av och det är också där väldigt många börjar sin bloggkarriär. Men det är inte fel att ta steget från gratistjänsterna till att använda ett mer avancerat bloggverktyg som t.ex. WordPress med eget domännamn och webbhotell. Vissa tar detta steget redan från allra första början medan andra försöker migrera till det efter ett tag.

Det behöver inte vara ett dyrt kapitel med att skaffa sig ett eget domännamn med ett avancerat bloggverktyg som WordPress. Några hundra kronor om året kan du ofta komma undan med om du tar de billigaste alternativen till webbhotell.

Svenska webbhotell med stöd för WordPress

Vi har valt ut bra och trygga webbhotell i olika prisgrupper. Välj det alternativ som passar bäst för dig.

Miss Hosting
Miss Hosting är ett bra och prisvärt webbhotell med fullt stöd för WordPress. Med tre olika paket är det perfekt för både små bloggar och större hemsidor.
Utrymme: 100 GB     Trafik: Obegränsat
fr. 10 kr/mån
Besök nu
Inleed
Inleed är förmodligen ett av de bästa webbhotellen i de billigaste segmenten om du vill köra WordPress. För privata bloggar och även vanliga företagshemsidor är detta ett bra val.
Utrymme: 10 GB     Trafik: 250 GB
29 kr/mån
Besök nu
One.com
One.com är det billigaste webbhotellet du kan välja och har stöd för WordPress och andra CMS. Välj detta om utgifterna är viktigast.
Utrymme: 25 GB     Trafik: Obegränsat
25 kr/mån
Besök nu
Loopia
Loopia har heller inga problem att köra WordPress då de har stöd för PHP och MySQL.
Utrymme: 75 GB     Trafik: 750 GB
89 kr/mån
Besök nu
Oderland
Oderland Webbhotell är ett högklassigt webbhotell med bra prestanda. Ett säkert val för dig som tänkt köra en professionell blogg på Wordpres.
Utrymme: 10 GB     Trafik: 500 GB
69 kr/mån
Besök nu
Egensajt
Egensajt låter dig helt anpassa webbhotellspaketet själv. WordPress är garanterat något som Egensajt fixar och kan vara ett bra alternativ.
Utrymme: 5 GB     Trafik: 10 GB
79 kr/mån
Besök nu
FS Data
FS Data är ett lite dyrare alternativ men kan vara ett riktigt bra val om du ställer lite extra krav på webbhotellet.
Utrymme: 20 GB     Trafik: 300 GB
186 kr/mån
Besök nu
Wopsa
Wopsas webbhotell är perfekt för WordPress oavsett om du tänkt köra en vanlig blogg eller om du vill använda det för en större sida eller webbshop.
Utrymme: 2 GB     Trafik: 10 GB
50 kr/mån
Besök nu
Webbdo
Webbdo är ett billigt webbhotell med cPanel som kontrollpanel. Deras servrar står i ett datacenter i Florida, USA.
Utrymme: 1,5 GB     Trafik: 40 GB
fr. 9 kr/mån
Besök nu

Mer om WordPress

Som bloggmjukvara väljer många att använda sig av WordPress. Detta är också någonting som vi rekommenderar då det är ett väldigt bra verktyg med mängder av widgets och teman att använda sig av. Du kommer dessutom få det väldigt enkelt att växa med detta som verktyg.

Om du är student eller av andra anledningar har en begränsad budget så är det inte fel att använda sig av de billigare webbhotellen. Men om du känner att du har råd att lägga lite extra så rekommenderar vi helt klart webbhotellen i mellanklassen med en månadskostnad på 50-100 kr.

Ett krav för webbhotellet är att de använder sig av operativsystemet Linux om du ska använda dig av WordPress. Detta är inget som du som kund kommer känna av ändå eftersom du antingen laddar upp WordPress-filerna själv eller använder webbhotellets snabbinstallation som fixar detta åt dig.

Här på Webbhotell Lista hittar du all information du behöver om svenska webbhotell och olika hostinglösningar.