Binero

bineroBinero är ett stort svenskt webbhotell som etablerades 2002 men då under företagsnamnet Aleborg Solutions AB. Det blev snabbt ett välkänt webbhotell med hög stabilitet och personlig och trevlig support.

När företaget bytte namn till Binero påbörjades också en stor satsning av nytillväxt i bolaget och med hjälp av bra marknadsföring och bra produkter har de sedan vunnit tester som bästa webbhotell i tidningen Internetworld och vuxit sig till ett av Sveriges största och mest framgångsrika webbhotell.

Vi rekommenderar att du jämför alla webbhotell…

Jämför alla webbhotell

 

Mer infoVår sammanfattningRecensionOmdömen

Deras domänhanterare slog också tidigt igenom och blev snabbt populär för att administrera domäner tillhörande den svenska toppdomänen men även andra generiska toppdomäner.

Binero är ett webbhotell som är lätt att använda sig av och du kan enkelt installera flera applikationer med några enkla klick från deras kontrollpanel. Utöver det så erbjuder även webbhotellet Pengarna-tillbaka-garanti vilket innebär att om du vill avsluta ditt webbhotell tidigare så återbetalas den återstående tiden. Dessutom har de 45 dagars öppet köp.

I skrivande stund erbjuder Binero två olika paket. Ett som är framtaget för privatpersoner och ett för företag. Skillnaderna är inte gigantiska bortsett från mängden utrymme och trafik som är väl tilltaget i båda paketen.

Binero erbjuder inga tjänster som VPS, Colocation eller uthyrning av dedikerad server.

Binero har haft en del motgångar och det har lämnat en hel del fossiler på forum efter sig. Du ska dock inte avskräckas från detta. Binero är ett bra webbhotell med väldigt många kunder och överlag har de haft en mycket bra upptid och responstid på hemsidor.

Det enda vi verkligen skulle vilja anmärka på är deras Domänhanterare som är väldigt långsam och som varit det under en väldigt lång tid. Men som webbhotell är de mycket kompetenta och rekommenderas av oss.

De har också under 2009 och 2010 utsetts som bästa webbhotell av tidningen Internet World. Ett pris de absolut var värda. De håller även samma höga klass idag.

Vi har ännu inte skrivit någon recension av Binero. Vi har använt dem som webbhotell under lång tid men ännu inte skrivit något djupgående om det.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Binero Webbhotell
Average rating:  
 1 reviews
 by Fredrik
Godkänt webbhotell
Tid som kund: 8 år

Överlag är Binero ett helt okej webbhotell. De kör kontrollpanelen Atomia i skrivande stund vilket är långt ifrån optimal med en hel del buggar som inte tycks fixas över lång tid heller. Däremot verkar molnlösningen fungera mycket bättre hos Binero än hos t.ex. City Network (City Sites) som kör samma lösning.