Miss Hosting

Miss HostingMiss Hosting tillhör ett av de nyare webbhotellen i Sverige och grundades under 2014. Personerna bakom företaget har en lång erfarenhet av webben och bolaget tillhör samma koncern som den kända domäntjänsten Miss Domain.

Webbhotellet hyr plats i ett datacenter som drivs av Bahnhof och slipper således fokusera på hela driftsäkerheten själv. Att driva eget datacenter är väldigt resurskrävande och kräver i princip ett stort antal anställda med special kompetens på flera områden. Hur Miss Hosting gör när de väl är stora nog att stå inför valet lär återstå att se. Men båda vägarna har sina fördelar och nackdelar.

Besök Miss Hosting

 

PaketMer infoVår sammanfattningRecensionOmdömen

Här är en kort sammanställning av de paket Miss Hosting tillhandahåller.

NamnBasicProfessionalUltimate
Diskutrymme100 GB250 GBObegränsat
Trafik/månObegränsatObegränsatObegränsat
Antal DomänerObegränsatObegränsatObegränsat
MySQL-databaser110Obegränsat
E-postadresserObegränsatObegränsatObegränsat
SSLJa, gratis Let’s EncryptJa, gratis Let’s EncryptJa, gratis Rapid SSL
PHP5.4, 5.5, 5.6, 7.0, 7.15.4, 5.5, 5.6, 7.0, 7.15.4, 5.5, 5.6, 7.0, 7.1
ASP.NETNejNejNej
JSPNejNejNej
Ruby on RailsNejNejNej
PHP Minne1024 MB1024 MB1024 MB
Cron jobsJaJaJa
Pris/år39 kr/mån (468 kr)89 kr/mån (1 068 kr)139 kr/mån (1 668 kr)

Miss Hosting har tre webbhotellspaket att välja mellan som ger dig som kund lite flexibilitet. Många webbhotell har valt att endast erbjuda ett webbhotellspaket men då är risken att kunder med små behov får betala mer än vad de annars skulle behöva och det slipper du hos Miss Hosting.

Miss Hosting använder sig av kontrollpanelen cPanel som utan tvekan är en av de mest populära och omtyckta kontrollpanelerna. Den medför många funktioner för dig som kund och gör att du får en väldigt bra kontroll på så väl databaser, filer och e-postkonton. En annan fördel är att du lättare känner igen dig om du redan använt ett annat webbhotell med samma kontrollpanel innan.

Priserna för de olika webbhotellskontona varierar mellan 39 kr och 139 kr per månad om du väljer att betala per år. Månadskostnaden sjunker dock ytterligare om du väljer att köpa för 2 eller 3 år, vilket gör det lilla paketet riktigt prisvärt för en privatperson.

Miss Hosting tycks vara ett nytt och fräscht webbhotell i en bransch som verkligen behöver fler bra alternativ att välja mellan. Priserna och funktioner passar så väl privatpersoner med enklare behov som medelstora företag med lite större krav.

Många billiga alternativ som konkurrerar med Miss Hosting och som kör cPanel har ofta valt att ha servrarna utomlands då det är billigare att hyra plats i datacenter där. Detta är dock en nackdel om den största delen av dina besökare är svenska. Eftersom Miss Hosting har servrar i Sverige blir det med optimalt för svenska besökare.

Med bra kampanjpriser på första året anser vi att Miss Hosting är bland de bästa webbhotellen att välja mellan i prissegmentet.

Även om vi har provat Miss Hosting har vi ännu inte hunnit testa webbhotellet djupgående. Men i en första anblick verkar servrarna vara snabba och kontrollpanelen har ett tydligt tema som gör det enkelt att hitta i cPanel. Så det ser helt klart lovande ut.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 5 reviews
Saknar SSH eller annan command line
Tid som kund: 1 år

Misshosting har fungerat bra för mig och jag har kört en liten Magento 1 webshopp. Bra med PHP minne, gott om HD utrymme, lite halvdan support.Jag planerar att byta till Magento 2 men det visar sig vara svårt att administrera MG2 utan att ha tillgång till SSH eller något annan command line verktyg och det drar verkligen ner omdömet.

Okej
Tid som kund: 4 månader

Miss Hosting är för mig ett okej webbhotell som inte kostar allt för mycket. Det fungerar godkänt i den bemärkelsen att det i mellan åt har blivit tillfälliga problem. Supporten kunde varit snabbare.

by Adam Jonsson on Miss Hosting Webbhotell
Utmärkt webbhotell till bra pris
Tid som kund: 1,5 år

Jag har ingenting att klaga på när det kommer till Miss Hosting. Ett sjukt bra webbhotell som är lätt att använda och som fungerar bra. Priset är riktigt bra första året och helt okej följande år. Mina fyra hemsidor fungerar superb.

Bra webbhotell
Tid som kund: 4 mån

Jag valde Miss Hosting som webbhotell för ett event jag skulle lansera inför sommaren och det har fungerat galant. Inga problem vid registrering eller driften. Allt har flutit på smärtfritt och fått svar samma dag de två gånger jag pratat med support.

Stabilt webbhotell med cPanel
Tid som kund: 2 år

Har använt Miss Hosting till flera projekt under två års tid och det har fungerat väldigt bra. Jämfört med många andra webbhotell är de nya på marknaden men de har ändå erbjudit bra support, en stabil miljö och inga direkta problem för mig som kund. Förmodligen ett bra drag att satsa på cPanel som är en beprövad kontrollpanel.