Loopia – Ett stabilt och tryggt alternativ

LoopiaLoopia är ett av Sveriges bästa webbhotell och har funnits med länge. Enda sedan 1999 har Loopia bedrivit sin verksamhet och idag har de många kända företag och webbplatser som kunder.

Loopia är i främsta hand ett webbhotell och erbjuder några olika paket beroende på vad du är i behov av. De har ett paket riktat åt privatpersoner och två paket riktade åt företag. Du kan dock välja det som passar dig bäst och det är inget som hindrar dig från att välja företagspaketet som privatperson tillexempel.

Besök Loopia

 

PaketMer infoVår sammanfattningRecensionOmdömen

Loopia Webbhotell erbjuder följande paket.

NamnPrivatFöretagFöretag Plus
Diskutrymme75 GB150 GB200 GB
Trafik/mån750 GB1 500 GB2 000 GB
Antal DomänerObegränsatObegränsatObegränsat
MySQL-databaser25 st50 st100 st
E-postadresserObegränsatObegränsatObegränsat
SSLJaJaJa
PHPJa, PHP 7Ja, PHP 7Ja, PHP 7
ASP.NETJa, fast inte MS SQLJa & MS SQLJa & MS SQL
JSPNejNejNej
Ruby on RailsNejNejNej
PHP Minne128 MB256 MB512 MB
Cron jobsJaJaJa
Pris/år89 kr/mån (1 068 kr)167 kr/mån (2 004 kr)250 kr/mån (3 000 kr)

Loopia är även ett populärt val för de som vill registrera domännamn. Deras tjänst LoopiaDNS är en välutvecklad domänhanterare där du kan administrera dina domäner på ett enkelt sett. Kontot är gratis och du betalar bara årsavgifterna för domännamnen.

Loopia är inte det billigaste webbhotellet men de erbjuder bra support, bra tillgänglighet och stabila tjänster. Ett bra och prisvärt val för de allra flesta.

Loopia är inte det billigaste webbhotellet men håller också en högre standard än vad många andra webbhotell gör. Under de år vi använt Loopia har vi varit mycket nöjda och de problem som uppstått har lösts snabbt med hjälp av trevlig support.

Vi rekommenderar Loopia till framför allt företagare som ser sin hemsida som en viktig del i sin verksamhet. Vi hade gärna sett paket med större volym för utrymme och trafik, men och andra sidan krävs det en större webbplats med tio-tusentals besökare i månaden för att komma i närheten av deras gränser.

En djupare genomgång och recension av webbhotellet kommer i framtiden.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 3 reviews
by Daniel Nilsson on Loopia Webbhotell
Loopia levererar alltid
Tid som kund: 6 år

När man betygsätter ett webbhotell är det viktigt att förstå att det just är ett webbhotellskonto man recensera och att det är bara det man betalar för. För mig har Loopia överlag fungerar klockrent och de flesta webbhotell har alltid incidenter där det går lite trögt eller där hemsidan blir oåtkomlig. Detta måste man kunna räkna med och därför betygsätter jag Loopia i toppen med sin trevliga support och överlag bra webbhotell. Kan man inte tänka sig att sin hemsida ens ligger nere några timmar om året så behöver man själv satsa på en egen lastbalanserad lösning som kostar tjugofaldigt mer. Loopia har dock fungerat klockrent!

by Jonna on Loopia Webbhotell
Loopia håller måttet
Tid som kund: 1 mån

Började använda Miss Hosting som förvisso var helt okej, men bytte till Loopia då jag tjänar pengar på hemsidan och har inte råd med problem. Bara varit kund hos Loopia ett kort tag men verkar som det är ett mycket bra webbhotell.

by Fredrik on Loopia Webbhotell
Bra webhotell
Tid som kund: 9 år

Jag har varit kund hos Loopia länge och det är absolut ett bra webbhotell att använda sig av men där finns mer att önska av dem. Deras egenutvecklade kontrollpanel är förvirrande och långt ifrån så användarvänlig som man kan önska. Deras servrar är dock stabila och hastigheten är för det mesta bra. Loopia är dock ett ganska tryggt val för så väl privatpersoner som företag.