Seven Star Webbhotell

Seven Star Webbhotell Logo
Hemsida: 7star.se

Seven Star är ett svenskt webbhotell med tre olika webbhotellspaket till rimliga priser. Seven Star AB som bolaget heter grundades 2011 och har flera års erfarenhet av att erbjuda webbhotell.

Deras primära fokus är att tillhandahålla traditionella webbhotellskonton som även är billiga och prisvärda för privatpersoner. Den främsta skillnaden mellan paketen är utrymmet, trafiken och antalet domäner som du kan koppla.

En stor fördel med Seven Star är att de använder den populära kontrollpanelen cPanel som gör det lätt att komma igång och konfigurera allt ifrån domäner till e-post och databaser.

Besök Seven Star

 

PaketMer infoOmdömen

Sammanställning av paketen hos webbhotellet Seven Star (7star)

NamnDeluxeExecutiveSuite
Diskutrymme10 GB20 GB50 GB
Trafik/mån100 GB200 GB500 GB
Antal Domäner51020
MySQL-databaserObegränsatObegränsatObegränsat
E-postadresserObegränsatObegränsatObegränsat
SSLJa, gratis Let’s EncryptJa, gratis Let’s EncryptJa, gratis Rapid SSL
PHP5.4, 5.5, 5.6, 7.0, 7.15.4, 5.5, 5.6, 7.0, 7.15.4, 5.5, 5.6, 7.0, 7.1
ASP.NETNejNejNej
JSPNejNejNej
Ruby on RailsNejNejNej
PHP MinneOkäntOkäntOkänt
Cron jobsJaJaJa
Pris/år49 kr/mån (529 kr)79 kr/mån (853 kr)99 kr/mån (1 069 kr)

Seven Star webbhotell har som sagt tre olika produkter att välja mellan och vilken som är bäst för dig får du försöka avgöra efter dina behov.

Det billigaste webbhotellet hos dem ligger ganska lågt jämfört med konkurrenter och räknas utan tvekan som ett billigt och prisvärt webbhotell. Betalar du dessutom hela årsavgiften direkt får du 10 % rabatt vilket gör det till ett bra paket för privatpersoner.

De flesta bloggar behöver inte alls så mycket utrymme som 10 GB och därför borde det billigaste paketet vara tillräckligt för dem.

En stor fördel med Seven Star är att de inte har någon uppsägningstid så betalar du per månad så kan du säga upp ditt webbhotell väldigt fort och priset per år är ändå inte högt.

Du har även 30 dagars öppet köp vilket låter dig prova på webbhotellet för att se om det presterar som du vill. Det kan vara bra om du är osäker på hur webbhotell presterar eller om du vill känna på kontrollpanelen och de funktioner som finns där.

Supporten för Seven Star är också ganska bra där de erbjuder Telefon-, chatt- och e-postsupport. Telefontiderna gäller vardagar mellan 09:00 – 16:00 och övrig support finns mellan 07:00 – 22:00 alla andra dagar.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Seven Star Webbhotell
Average rating:  
 0 reviews