Webbdo

WebbdoWebbdo är en webbyrå som startades 2009 med inriktning på bl.a. webbhotell. De har fått ett bra tycke i branschen och är ett webbhotell som rekommenderas av många. Webbdo har 15 dagars öppet köp vilket gör att du kan få pengarna tillbaka för webbhotellet om du inte skulle vara nöjd.

Webbdo har inget eget datacenter utan deras servrar står i ett datacenter i Florida, USA. Servrarna håller en hög kvalitet och Webbdos webbhotell är känt för att leverera en hög prestanda. De fysiska lagarna kan dock inte ens Webbdo överträda, vilket gör att det blir lite längre laddtider jämfört med webbhotell som har servrar i Sverige.

Besök Webbdo

 

PaketMer infoVår sammanfattningRecensionOmdömen

Specifikation över paketen hos webbhotellet Webbdo.

NamnSilverGuldDiamant
Diskutrymme600 MB1 500 MB6 GB
Trafik/mån20 GB40 GB70 GB
Antal Domäner2 st10 st1 000 st
MySQL-databaser3 st15 stObegränsat
E-postadresser5 st15 stObegränsat
SSLJa, tilläggJa, tilläggJa, tillägg
PHPJaJaJa
ASP.NETNejNejNej
JSPNejNejNej
Ruby on RailsJaJaJa
PHP Minne256 MB256 MB256 MB
Cron jobsJaJaJa
Pris/år39 kr/mån (468 kr)69 kr/mån (828 kr)99 kr/mån (1 188 kr)

Webbdo använder sig a kontrollpanel cPanel på sina servrar. Detta är den vanligaste kontrollpanelen, kraftfullaste och i mångas tycke även den bästa.

Webbhotellet är ganska billigt och de har ingen bindningstid vilket gör det lätt för dig att byta leverantör om du skulle önska det. Deras servrar är också bra konfigurerade och du har t.ex. 256MB memory_limit i PHP.

Webbdo är ett bra webbhotell men det kan vara en nackdel att webbservrarna står i USA. Om din webbplats endast har svenska besökare är det förmodligen bättre att välja ett webbhotell med servrar i Sverige, eller i alla fall Europa. Om du har en internationell hemsida spelar inte serverns geografiska plats så stor roll dock.

Det ska dock poängteras att servrarna är väldigt snabba och även det spelar roll. Det finns säkerligen webbhotell med servrar i Sverige där hemsidan laddas långsammare än hos Webbdo.

Webbdo är också ett av de billigaste webbhotellen med cPanel som riktar sig mot den svenska marknaden. Något som borde ha betydelse för dig som vill ha det till en billig peng.

Vi har inte testat Webbdo själva ännu och har därför inte kunnat skriva en recension.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Webbdo Webbhotell
Average rating:  
 1 reviews
 by Fredrik
Rekommenderas ej
Tid som kund: 2 år

Betalar för guldpaketet hos Webbdo men mina vanliga WordPress-bloggar som endast kör 4-5 vanliga tillägg har svårt att laddas och möter ofta Internal Server Error detta då minnet som är låst till hela kontot är för lågt. Detta är sidor som inte har någon större mängd trafik utan det räcker att man snabbt korrigerar ett felklick för att 2 processor på servern ska starta och överskrida minnet. En riktig usel lösning.