Webbhotell » Start

Hitta rätt webbhotell med jämförelse & recensioner

Det finns otroligt många svenska webbhotell att välja mellan och det är inte lätt att välja mellan alla aktörer. Alla webbhotell har fler eller färre missnöjda kunder och vill man hitta ett dåligt omdöme om ett etablerat webbhotell så går det garanterat oavsett hur bra dem än är.

Detta skapar vissa problem för även om man vet vilka tekniska specifikationer man önskar så kan det vara svårt att hitta ett webbhotell som är stabilt, har trevlig support och där hemsidan kan ligga problemfritt.

Vi har skapat olika listor med webbhotell som lämpar sig för olika ändamål. Alla webbhotell är noggrant utvalda och har alla varit etablerade på den svenska marknaden under lång tid. Om du är osäker på om ett webbhotell är lämpligt för dig så klicka in på webbhotellet och läs vår sammanfattning för att se om det är något för din verksamhet och hemsida.

Nedanför finner du alla svenska webbhotell som vi har information om. Vår startsida har mer information om t.ex. webbhotell, nyheter och andra hostinglösningar.

Alla svenska webbhotell som vi rekommenderar

Nedan följer en lista på alla de webbhotell vi rekommenderar just nu. Till höger i menyn finner du webbhotell specifikt efter funktionalitet och syfte.
Miss Hosting är ett webbhotell som erbjuder paket till ett väldigt bra pris. Här får du mycket utrymme, trafik och alla fördelar som medföljer kontrollpanelen cPanel. Bästa erbjudandet!
Utrymme: 100GB Trafik: Obeg. Domäner: 1
10kr/mån*
One.com är ett populärt val för privatpersoner där kostnaden är den viktigaste faktorn. Ett bra och prisvärt val för den personliga hemsidan eller för den som vill lära sig skapa hemsidor i HTML/CSS, men även PHP. Billigaste valet!
Utrymme: 5GB Trafik: Fri Trafik Domäner: 1
15kr/mån
Oderland är ett mycket säkert val med bra datacenter, support och servrar. Ett bra webbhotell med många funktioner och kontrollpanelen cPanel. Bra för företag!
Utrymme: 10GB Trafik: 250GB Domäner: Obeg.
69kr/mån
Wopsa är ett mycket bra webbhotell för så väl privatpersoner med bloggar till större företag som behöver kraftfulla lösningar. Stabilt webbhotell!
Utrymme: 2GB Trafik: 10GB Domäner: 5
50kr/mån
Webbdo är ett billigt webbhotell med cPanel som kontrollpanel. Deras servrar står i ett datacenter i Florida, USA.
Utrymme: 1500MB Trafik: 40GB Domäner: 10
11kr/mån*
Binero är ett välkänt webbhotell och har varit testvinnare flera gånger om. De erbjuder en välutvecklad domänhanterare och ett lastbalanserat webbhotell.
Utrymme: 100GB Trafik: 2 000GB Domäner: Obeg.
69kr/mån
Många företag har valt Loopia som webbhotell med deras mångåriga erfarenhet i branschen. Det är ett stabilt webbhotell som levererar hög kapacitet till ett rimligt pris.
Utrymme: 5GB Trafik: 50GB Domäner: Obeg.
84kr/mån
Meebox är ett billigt webbhotell som dessutom erbjuder den populära kontrollpanelen cPanel åt sina kunder. Bra med utrymme och trafik i flera olika paket. Billigt webbhotell!
Utrymme: 10GB Trafik: 25GB Domäner: 2
12kr/mån*
FS Data har en mycket säker driftmiljö och eget datacenter. Webbhotellet är ett utmärkt val för kunder som behöver mer än bara ett webbhotell. Rekommenderas för företag!
Utrymme: 20GB Trafik: 300GB Domäner: Obeg.
186kr/mån
* Priset gäller för första året.
Webbhotell
Alla Webbhotell Billiga Webbhotell Bästa Webbhotellen
Plattform / OS
Windows Server Unix / Linux
Script- och Språkstöd
ASP.NET PHP CGI JSP Ruby on Rails
Databaser
Microsoft SQL Server PostgreSQL
Kontrollpaneler
cPanel (WHM) Plesk
Tredjepartsstöd
ImageMagick
Produktstöd
Wordpress Joomla Drupal Magento