City Network – Sommarkampanj med webbhotell för 5 kr

city-network-antal-paket-kvar-på-erbjudandeNi har väl inte missat sommarkampanjen som City Network lanserade för ca en vecka sedan? De har för de första 3 000 beställningar eller tills den 2013-08-31 infört så att du endast betalar 5 kronor för hela det första året.

City Network har tidigare haft en löpande kampanj där du kan få deras webbhotellspaket första året för 120 kronor. Nu är alltså detta sänkt ytterligare till endast 5 kronor för hela första året.

Du binder upp dig i 12 månader som kostar 5 kronor totalt och vill du inte fortsätta så kan du avsluta ditt webbhotellspaket innan ordinarie pris tar vid. Det är alltså ett mycket trevligt erbjudande för dig som vill prova på ett webbhotell eller som just nu har en mycket liten budget.

Om du inte redan har ett domännamn så kommer du dock vara tvungen att köpa till det också. City Network är relativt billiga och du kan få en .se-domän för 99 kr/år.

Det blir inte billigare än så här. Du kan läsa vad vi skrivit om City Network här och du kan beställa deras paket på deras hemsida.

Lämna en kommentar