Webbhotell för 9 kr/mån med sommarkampanj hos Crystone

crystone sommarspecialCrystone sänkte igår sina priser på webbhotell i något de kallar en sommarspecial. Det rör sig inte om några gigantiska sänkningar men däremot blir kostnaden för första året bland det absolut billigaste du kan få tag på just nu.

Crystones standardpaket får du nu för 9 kr/mån under det första året. Detta är egentligen ett så väl tilltaget webbhotellspaket att det knappt är lönt för dem att erbjuda ett Pro-konto. Däremot gör dem det och det har också sänkts i pris till 19 kr/mån under första året.

Pro-kontot är egentligen bara lockande om du jobbar med MS SQL-databaser och Exchange. I annat fall fungerar det mindre paketet Standard lika bra.

Angående hur länge denna sommarkampanj varar så nämns det inget specifikt slutdatum. Det kan därför förmodas att erbjudandet finns kvar hela sommaren, eller i alla fall en bra bit in.

På Crystones egna hemsida kan du läsa mer om webbhotellspaketen och utnyttja kampanjen. Du hittar även ytterligare information om webbhotellet på vår undersida.

Lämna en kommentar