Är City Network ett bra webbhotell?

Har du fått upp ögonen för webbhotellet City Network, men undrar om de är bra? I så fall är du knappast ensam och det är inte säkert att du finner svaret du söker.

City Network är ett svenskt webbhotell med säte i Karlskrona, Blekinge. Webbhotellet grundades 2002 vilket gör att de i år har 11 års erfarenhet av att driva företaget. Det är också i Karlskrona som du hittar deras datacenter som erbjuder en bra utgångspunkt för att bedriva ett webbhotell.

Om vi ser till City Network på ett generellt sätt så är det ett mycket bra webbhotell. Du får t.ex. väldigt mycket webbhotell för pengarna och de har inte har några orimliga driftstörningar som påverkat kunderna under en längre tid. I alla fall inte under de senaste åren.

Om vi däremot tittar på specifika behov så går det alltid att hitta fall där ett visst webbhotell inte längre är ett bra val. City Network är knappast något undantag här heller.

Om du vill läsa mer om webbhotellet, hur det fungerar och hur deras kontrollpanel ser ut så bör du läsa vår recension av City Network.

När är City Network ett bra webbhotell?

Eftersom just dina specifika behov har en avgörande faktor i svaret på frågan ska jag lista tillfällen där City Network är ett bra webbhotell.

  • Egen bloggWordPress fungerar mycket bra på City Network. Läs även vår guide om hur du lägger upp en egen WordPress blogg med just City Network som exempel.
  • Privat hemsida – Ingen tvekan om att webbhotellet är bra nog.
  • Flera hemsidor på ett webbhotell – City Network har inga begränsningar på detta.
  • Företagshemsida – City Network är absolut ett bra alternativ.
  • För kraftfulla applikationer – Webbhotellet fungerar bra, men inte orimligt att en VPS fungerar bättre.

När är City Network inte ett bra webbhotell?

Om du inte vet om City Network är bra nog så är det förmodligen det. Men vid dessa fall räcker kanske inte City Network till, och det samma gäller för andra webbhotell.

  • Stor E-butik – En stor E-butik fungerar vanligtvis inte optimalt på ett vanligt webbhotellskonto. City Networks VPS eller dedikerade servrar fungerar i så fall bättre.
  • Krav på hög tillgänglighet – Om du har en webbtjänst som behöver ha så hög upptid som möjligt så är ett vanligt webbhotellskonto inte att rekommendera.
  • Speciella systemkrav – Om du är i behov av tekniker som inte finns så kommer givetvis inte City Network att vara ett bra val. Du kan hitta andra alternativ här i så fall.

Snabbt svar på den ursprungliga frågan?

Ja, City Network är ett bra webbhotell och du bör gå till deras hemsida och beställa ett webbhotellskonto redan idag.

Lämna en kommentar