Webbhotell » Wordpress

Webbhotell för Wordpress – Lägg upp en professionell blogg

Wordpress Logo

Det finns många svenska bloggtjänster som är gratis att använda sig av och det är också där väldigt många börjar sin bloggkarriär. Men det är inte fel att ta steget från gratistjänsterna till att använda ett mer avancerat bloggverktyg som t.ex. WordPress med eget domännamn och webbhotell. Vissa tar detta steget redan från allra första början medan andra försöker migrera till det efter ett tag.

Det behöver inte vara ett dyrt kapitel med att skaffa sig ett eget domännamn med ett avancerat bloggverktyg som Wordpress. Några hundra kronor om året kan du ofta komma undan med om du tar de billigaste alternativen till webbhotell.

Som bloggmjukvara väljer många att använda sig av WordPress. Detta är också någonting som vi rekommenderar då det är ett väldigt bra verktyg med mängder av widgets och teman att använda sig av. Du kommer dessutom få det väldigt enkelt att växa med detta som verktyg.

Om du är student eller av andra anledningar har en begränsad budget så är det inte fel att använda sig av de billigare webbhotellen. Men om du känner att du har råd att lägga lite extra så rekommenderar vi helt klart webbhotellen i mellanklassen med en månadskostnad på 50-100kr.

Ett krav för webbhotellet är att de använder sig av operativsystemet Linux om du ska använda dig av WordPress. Detta är inget som du som kund kommer känna av ändå eftersom du antingen laddar upp WordPress-filerna själv eller använder webbhotellets snabbinstallation som fixar detta åt dig.

Här på Webbhotell Lista hittar du all information du behöver om svenska webbhotell och olika hostinglösningar.

Svenska webbhotell med stöd för Wordpress

Vi har valt ut bra och trygga webbhotell i olika prisgrupper. Välj det alternativ som passar bäst för dig.
Miss Hosting är ett bra och prisvärt webbhotell med fullt stöd för WordPress. Med tre olika paket är det perfekt för både små bloggar och större hemsidor. Billigt och bra val!
Utrymme: 100GB Trafik: Obeg. Domäner: 1
10kr/mån*
One.com är det billigaste webbhotellet du kan välja och har stöd för Wordpress och andra CMS. Välj detta om utgifterna är viktigast. Billigaste valet!
Utrymme: 5GB Trafik: Fri Trafik Domäner: 1
15kr/mån
Webbhotellet Webbdo har bra stöd för WordPress på sina Linux-servrar i USA. Genom kontrollpanelen cPanel kan du enkelt installera Wordpress med något enstaka klick.
Utrymme: 1500MB Trafik: 40GB Domäner: 10
11kr/mån*
Wopsas webbhotell är perfekt för WordPress oavsett om du tänkt köra en vanlig blogg eller om du vill använda det för en större sida eller webbshop.
Utrymme: 2GB Trafik: 10GB Domäner: 5
50kr/mån
Loopia har heller inga problem att köra Wordpress då de har stöd för PHP och MySQL.
Utrymme: 5GB Trafik: 50GB Domäner: Obeg.
84kr/mån
Oderland Webbhotell är ett högklassigt webbhotell med bra prestanda. Ett säkert val för dig som tänkt köra en professionell blogg på Wordpres. Säkert val!
Utrymme: 10GB Trafik: 250GB Domäner: Obeg.
69kr/mån
Binero är ett annat mycket bra val av webbhotell om du ska lägga upp en Wordpress-blogg. Går snabbt och enkelt att installera med deras One-click-installer.
Utrymme: 100GB Trafik: 2 000GB Domäner: Obeg.
69kr/mån
Meebox är ett billigt och kanske ett av de bättre valen för alla som vill börja använda WordPress på ett webbhotell som har funktionalitet.
Utrymme: 10GB Trafik: 25GB Domäner: 2
12kr/mån*
FS Data är ett lite dyrare alternativ men kan vara ett riktigt bra val om du ställer lite extra krav på webbhotellet.
Utrymme: 20GB Trafik: 300GB Domäner: Obeg.
186kr/mån
* Priset gäller för första året.
Webbhotell
Alla Webbhotell Billiga Webbhotell Bästa Webbhotellen
Plattform / OS
Windows Server Unix / Linux
Script- och Språkstöd
ASP.NET PHP CGI JSP Ruby on Rails
Databaser
Microsoft SQL Server PostgreSQL
Kontrollpaneler
cPanel (WHM) Plesk
Tredjepartsstöd
ImageMagick
Produktstöd
Wordpress Joomla Drupal Magento